• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Jacques Hermelijn heeft zijn leven als plaatsvervangend gevolmachtigd minister van de Nederlandse Antillen achter zich gelaten en zich verdiept in de liefde. De schrijver neemt je mee in een verhaal over cultuur, liefde en verwarring bij een puber met ouders van verschillende achtergronden.

“In de achttien jaren die ik als vrijwilliger werkzaam was bij diverse minderheden organisaties heb ik veel geleerd van wat er leeft bij de vele allochtone groeperingen”, vertelt Hermelijn over zijn boek. “Met deze roman heb ik een subgroep uitgelicht en tracht ik een beeld te scheppen van interculturele- en interraciale verhoudingen die zich afspelen bij jongeren uit families waarvan de ouders blank en negroïde zijn.”

Open huwelijk
Het boek ‘De vele kleuren van de liefde’ gaat over Ron die op ontdekkingsreis gaat naar zijn eigen seksualiteit en identiteit. Rons moeder is een mooie blanke sensuele vrouw uit een vooraanstaande patriciërfamilie en zijn ‘open minded’ vader is kleurling en vaak van huis wegens zijn hoge maritieme functie. De open huwelijkse levensstijl van zijn ouders verwart hem in zijn zoektocht naar zichzelf, evenals zijn nieuwe vriendinnetje Femke die aan seks verslaafd blijkt te zijn. Het verhaal speelt zich af in Amsterdam en Curaçao.

Te koop
Hermelijn was plaatsvervangend gevolmachtigd minister van de Nederlandse Antillen en bestuurslid van de stichting OCaN, de officiële gesprekspartner van de regering voor het minderhedenbeleid in Nederland. Zijn boek is in Nederland te koop vanaf 9,95 euro. Op Curaçao is het boek te bestellen via bol.com.

www.versgeperst.com