• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

curaçao pink ribbonCURAÇAO – Fundashon Prevenshon wil het eiland voorzien van informatie over borstkanker en vooral het voorkomen hiervan. Ze begonnen hun info-avonden vrijdag in Westpunt en vrijdag toeren zij door naar Soto. De bijeenkomst vindt vanaf 19.30 uur plaats in het buurthuis van Soto.

De bijeenkomst is gericht op inwoners van Barber, Soto, Pannekoek, Lelienberg en Dokterstuin. De stichting hoopt iedereen te informeren over de ziekte en hen aan te sporen deel te nemen aan het bevolkingsonderzoek. Dit onderzoek voert Fundashon Prevenshon uit in een onderzoekscentrum in Otrobanda.

Vervoer
Het onderzoekscentrum is door de stichting geopend aan de Klipstraat. Vrouwen tussen de 45 en 75 jaar kunnen daar terecht voor een mammogram. Er wordt vanuit verschillende wijken op het eiland, onder andere Soto, vervoer aangeboden voor de vrouwen naar het centrum in Otrobanda.

1 reactie op “Bijeenkomst over borstkanker in Soto”

  1. Je kunt het ook gaan zoeken. Ik snap dit soort onderzoekjes niet. Waarom moet er gezocht worden naar kanker als men daar geen last van heeft?
    Heeft met de farmaceutisch handel te maken. Men gaat eerder dood aan de gevolgen van de behandeling ervan zoals, chemokuur en bestraling. En er wordt gigantisch veel geld aan kanker verdiend zonder dan het te genezen is. Stel je voor dat het te genezen was, geen handel of inkomsten voor de farmaceut.