• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Noorderparkkamer organiseert vanaf zondag de cultuur van verschillende eilanden met het exotische eilandgevoel. De Antillen mag zeker niet ontbreken en presenteert als eerste het tropische gevoel. Hapjes en drankjes uit de Antilliaanse keuken zullen zeker niet ontbreken.

Het eilandsgevoel van de Antillen wordt versterkt met muziek van percussionist Roël Calister. Hij mengt pop, rock en latin met folkloristische elementen van de tropische eilanden.

Antilliaanse sferen
Tijdens de Antilliaanse buurtbarbecue zullen de meest exotische hapjes worden klaargemaakt en wordt de film ‘Zoutkristallen’ van Frouwkje Smit vertoont. In deze roadmovie reist een piano Bonaire rond, waar de muziek bewoners en muzikanten met elkaar verbindt.

Eilandhoppen
Het culturele evenement start zondag en loopt tot 22 juli bij het Noorderparkkamer in het Noorderpark (ingang Wingerdweg 185) in Amsterdam-Noord. Elke zondag staat een ander eiland ergens op de wereld op de kaart. Morgen start de buurtbarbecue om 14.00 uur gevolgd door het concert van Calister dat om 16.00 uur van start gaat. De toegang is gratis. Meer informatie over dit evenement is hier te vinden.

1 reactie op “Eilandhoppen in hartje Amsterdam”

  1. Jammer dat het echte eilandhoppen met een boot tussen Aruba , Curacao en Bonaire niet mogelijk is. Zou een leuke toeristische attractie zijn voor een prijs, die je nu aan de exitbelasting op Hato kwijt bent. Van het andere plan, met vliegen, varen en negen bestemmingen is ook al niets terecht gekomen. Behalve de de foto’s in de krant, mislukt dit soort projecten voordat ze gestart zijn.