• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een eiland met honderden kleuren en geuren. Versgeperst.com ging dit keer op bezoek bij Siegmond van Lamoen, vrijwilliger van de Dierenbescherming. Volgende week organiseert de Dierenbescherming een grote fundraising met een kunstveiling.
Verschillende lokale kunstenaars hebben speciaal voor het evenement van de Dierenbescherming gratis een kunstwerk gemaakt. Tijdens de fundraising, worden de werken geveild. Om het feest compleet te maken, is er ‘wine and cheese’ die geproefd kan worden door de bezoekers. Het geld dat wordt verdiend met de veiling en toegangskaarten wordt gebruikt voor het dierenasiel. Het asiel telt rond de 70 honden en 20 katten. De diertjes krijgen eten, verzorging en vaak ook medicijnen waarvoor geld nodig is.

Kaartjes
De fundraising vindt zaterdag 23 juni van 19.00 tot 23.00 uur plaats in het atrium van de Centrale Bank. Een kaartje kost 100 gulden en kan gekocht worden bij Albert Heijn, Mensing’s Caminada, Madura Travel en het secretariaat van de Dierenbescherming. Op de avond zelf worden geen kaarten meer verkocht.

Siegmond van Lamoen vertelt over zijn werk en de activiteiten van de Dierenbescherming

4 reacties op “Vers@ Dierenbescherming”

 1. Mooi om te zien dat mensen hier zo oprecht mee bezig zijn. Super!

 2. ik ben altijd blij als ik mensen zie zoals deze meneer.
  iemand met het hart op de goede plaats.
  hopi bon.

 3. Hier wordt heel goed werk gedaan, bedankt!

 4. Hopi bon!