• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De 26-jarige Veanira Reed is de winnares geworden van de The Golden Voice zangcompetitie 2012. Ze werd gisteren eerste tijdens de finale bij Landhuis Brakkeput Mei Mei.  Noisette Varlack-Eisden (28) eindigde als tweede. Anique Greijmans (16) werd derde.
De drie moesten het tegen elkaar opnemen tijdens de grote live finale. Het drietal moest elk twee liedjes zingen. Ze werden begeleid door The Golden Voice Band onder leiding van Jochem Smid. De jury bestond uit de zangeressen Josje & Angela, Dave Mourillon van radiostation Rockòrsou en Enrico Stenacker van Dolfijn FM. De juryleden wezen Veanira unaniem aan als het beste zangtalent.

Staande ovatie
Haar versie van ‘Someone Like You’, een nummer van de Engelse zangeres Adele maakte veel indruk op het publiek en de jury. Ook het nummer ‘If I Ain’t Got You’ dat ze zong, werd door iedereen met groot applaus ontvangen. Nadat Veanira tot winnares was uitgeroepen zong ze het nummer van Alicia Keys nog een keer op zeer indrukkende wijze. Ze kreeg daarvoor een staande ovatie.

Prijzen
Reed mag als winnares van The Golden Voice 2012 haar eigen single opnemen. Het nummer zal geproduceerd worden door de producers van het platenlabel Top Stop Music in Miami, bekend van artiesten als India, Prince Royce en Luis Enrique. Daarnaast krijgt Veanira een trip naar Miami om haar single in de studio op te halen en hoofdsponsor InselAir schenkt de winnaar ook nog eens twaalf vliegtickets naar keuze.

1 reactie op “Veanira Reed heeft ‘The Golden Voice’”

  1. Slaapverwekkend.