• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Auteur Valdemar Marcha van het boek ‘De Curaçaose vrouw…moet je ontdekken’, is morgen in Openbare Bibliotheek bij de leesclub om over zijn boek te praten. De boekbespreking is van 09.00 tot 12.00 uur, de toegang is gratis.

9 reacties op “Ontdekking van Curaçaose vrouwen”

 1. Curacaose vrouw is niet een soortige vrouw maar met diversiteit in kleur achtergrond verscheidenheid van zijn en een fascinerende wezen .In de eeuw waar we in leven is de menselijke ras in alle opzichten aan het mixen zowel biologisch als cultureel. Meer Dan Je Denk……!!!!

 2. De vrouwen van Curacao zijn wel mooi maar ze hebben geen interesse in makambas.. daarom zie je ook veel blanke mannen met latinas of surinaamse dames

 3. @Pete van Dungen
  Ik ben een gelukkige Nederlandse dame en ik ben gelukkig getrouwd met een donkere heer van Afrikaanse afkomst. Mannen van Nederlandse afkomst kunnen in de verste verte niet tippen aan de kwaliteiten van mijn man. Nederlandse blanke mannen zijn veelal vulgair en platvloers, zuipen veelal als ketters en zijn veelal zo onbetrouwbaar als de nacht.Ik kan iedere Nederlandse dame een Afrikaanse donkere man aanraden, want dat zijn Heren zoals het hoort – onuitputtelijk in de liefde – zoals mijn man!!!!!!!!!!

  Pete van Dungen “jij kunt beter een jou passend type gaan zoeken waar jij als Berts en Henken over heen kunt gaan” met mijn eindadvies aan jou de Wallen in Amsterdam Succes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. ik heb een curacaose vrouw ontdekt,en heb er geen spijt van ondanks alle negetieve dingen die over ze gezegd worden,ben er mee getrouwd en heb er geen spijt van.

 5. Gelukkig zijn er genoeg perfecte Nederlandse vrouwen waar de Berts en de Henken van deze wereld er over heen kunnen gaan.

 6. @Bas, als je de door Bert beschreven persoon herkend hebt en er een stelletje kinderen achteraan ziet lopen waarvan die vrouw weet dat zij ze gebaard heeft maar niet meer weet wie de verwekkers zijn geweest, dan zie je een Curaçaoese vrouw.

 7. Ik hoop niet voor Curacao, dat rita bedoeld wordt. Is dit een herrelease van het programma “Ontdek je plekje”?

 8. Bas, op straat onder een hondertal krulspelden en in een veel te kleine legging.

 9. Waar kan ik de curacao vrouw ontdekken? 🙂