• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het haringseizoen is gestart en het eerst vaatje haring is onder de hamer gegaan. Stichting Curaçao Haring Party organiseert vrijdag de 23ste editie van de Haring Party en kan er weer flink naar het visje worden gehapt. Dit jaar heeft de stichting besloten om met de party de school AGO Montaña te steunen.

De school biedt praktisch onderwijs aan jongeren met een leer- en/of gedragsstoornissen als direct gevolg van een zogenaamde lichte verstandelijke handicap.

Overwinnen
Bij het opstarten van de school drie jaar geleden heeft de school geen nieuwbouw, inventaris of leermiddelen gehad zoals gebruikelijk bij andere scholen. Door donaties en giften probeert de school deze tekortkomingen te overwinnen. Er blijft echter veel vraag naar leermiddelen, materiaal en gereedschap.

Curaçao Haring party
Onder het genot van een live band kan er naast haring happen ook gesmuld worden van een buffet met oesters, garnalen en andere zeevruchten. Ook liefhebbers voor fijne champagne, whiskey’s, cognac en wijnen kunnen hun hart ophalen. De Haring party gaat om 19.00 uur van start bij Pampus Bar & Restaurant aan het Waaigat. Kaartjes kosten 100 gulden en zijn te koop bij Pampus, Howard Johnson Hotel Otrobanda, Trufima Ara Hill-Top, Albert Heijn, Maduro Travel, Mensing’s Caminada of telefonisch via telefoonnummer 4652004. Bezoekers krijgen bij hun kaartje een lot en dingen mee voor verschillende prijzen.

www.versgeperst.com