CURAÇAO – Spiritualiteit vertaalt in kleurrijke, geestige surrealistische schilderijen en ruimtelijke installaties zijn de spil in het werk van de Arubaanse kunstenaar Danilo Geerman. Zijn kunst is voornamelijk een spiegel van zijn leven en ademen zijn levensavontuur uit.

 
De kunstenaar is geboren op Aruba en woont momenteel in Nederland. Hij staat en beweegt in een omgeving die voortdurend verandert door de culturele aspecten uit de Arubaanse en de Nederlandse samenleving. Geerman kneedt de wereld naar zijn denkbeelden, dromen en fantasieën als ware het een reis vanuit het binnenste van de mens.

Expositie
Morgen en zaterdag exposeert Geerman zijn werk bij de Nationale Bibliotheek Curaçao Frank Martinus Arion. De expositie schuift zaterdagavond door naar Saint Tropez Ocean Club waar vanaf 19.00 tot 23.00 uur het werk van Geerman kan worden gekocht. De toegang is op beide locaties gratis.

Workshop
Op zaterdag tussen 09.30 en 11.00 uur is er in de bibliotheek voor kinderen een workshop schilderen. Voor volwassenen begint de workshop om 11.30 uur. De deelname is vanaf acht jaar en kost 50 gulden. Inschrijven voor de workshop kan telefonisch bij Dena Giselle via telefoonnummer 696-6428.

www.versgeperst.com