• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – In het bijzijn van groot publiek is gisteren in het World Trade Center de Efficiency Expo (EFEX) 2012 geopend. De bezoekers werden door de directeur van Destination Curaçao, Tony Halabi, verwelkomd. Jose Luis Fernandez van Cisco Miami, sprak vervolgens over de mogelijkheden van de Post-PC-Era.

EFEX biedt alle trends op het gebied van efficiëntie en technologie. Na het woord van Fernandez werd de Exhibition Hall geopend en kon het publiek alle ‘booths’ bezichtigen en bekijken die de wereld van de technologie op dit moment te bieden heeft. De nieuwste technologiën werden geshowed zoals alarmsystemen, camera’s, Apple producten, tablets, energy besparende producten, zonnepanelen en software.

Efficiency Expo
EFEX is vandaag tot 22.00 uur geopend en morgen van 14.00 tot 22.00 uur. De entreeprijs is 7,50 gulden voor volwassenen en 5 gulden voor kinderen en zestigplussers. Bezoekers maken met hun ticket kans op twee vliegtickets naar Miami en twee vliegtickets naar Aruba met vliegmaatschappij DAE.

9 reacties op “Nieuwste snufjes op technologisch gebied”

 1. Leuk grapje van die “Post PC Era” Dat gebuikte de nieuwe directeur van Apple in zijn laatste keynote speech betreffende de laatste iPad , om aan te duiden dat het PC tijdperk definitief voorbij is nu Apple met zijn iPhones, MacBooks, iMacs en iPads , Apple TV en niet te vergeten de eigen operating systems ,de PC naar het museum heeft verwezen.

 2. Sjors, wellicht hebben Jamaloodin en el Hakim dat programma dan ook gebruikt bij hun aangiftes.

  Kom net terug van de Efex beurs en hoorde dat Schotte de beurs niet wilde openen omdat een van de standhouders ook een leugendetector verkocht.

  Mooi aanbod van nieuwe technologie op de beurs trouwens.

 3. inkomstenbelasting.. dat programma heb ik ook 1 keer gekocht maar kreeg alleen maar foutmeldingen. moest ik weer alles deinstalleren dus gegevens weer kwijt. en als je er wat van zegde kreeg ik een grote mond terug dat het zgn mijn schuld was (was trouwens een andere eigenaar dan die oud eigenaar).. Dus dat heb ik weggegooit en doe het nu gewoon met de hand!

 4. Anita, klinkt als AS Curacao die meen ik ook in Colombia actief was via de vrouw van de eigenaar. Zaten aan de Seroe Loraweg maar daar heb ik al geruime tijd geen activiteiten meer gezien.

  Heb geen ervaring met hen, afgezien van de aankoop van hun inkomstenbelastingaangifteprogrammaatje.

 5. @Eric, Ze stonden bekend onder een andere naam en hadden ong 13 mensen personeel. Deden ook zaken op Bonaire en Aruba. Leverde software voor de middenstand. Inmiddels is het volgens mij een eenmanszaak geworden. Laatste twee jaar ook al 2 keer verhuisd. Veel klanten en personeel zijn er gillend weggegaan. Ik geloof dat er nu wel genoeg tips zijn..

 6. @Randy, en toch is het jou met jou “Drs. en Mr. ” titels niet gelukt!

 7. Anita, dit is wel erg vaag. Heb je namen en verhalen?

  Verder wat meer respect voor Schotte. Als je met MAVO3, een reeks fraudes en een nog grotere reeks leugens, het bedriegen van je echtgenotes en het verkwisten van belastinggeld op allerhande vakantiereisjes toch nog premier kunt zijn dan heb je toch wel wat in je mars.

  Schotte past dat bij betreft in het rijtje van zijn illustere voorgangers Anthony en Myrna Godett en Ben Komproe waarover men in Nederland nog steeds niet uitgelachen is.

 8. @Randy, wel opvallend wat op de beurs zelf lopen ook dictators en opliichters rond. Mensen die slechte software verkopen en de klant mag er voor opdraaien!

 9. Eindelijk eens een beurs die niet door Schotte en zijn fotoslaaf Soemanta geopend is.

  Waarschijnlijk twijfelden de organisatoren of onze MAVO3 premier wel zou begrijpen waar deze beurs over gaat of waren er geen voetballers of modellen waar nos prome minister mee op de foto kon.