• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Rotary Club Curaçao organiseert zondag op het Brionplein de Feria Rotaria. Dit is het 22ste jaar dat dit plaatsvindt. De dag is bedoeld om fondsen te werven voor de Rotary Foundation waar goede doelen en projecten mee gesteund kunnen worden.

 
De hele dag zullen er van 9.00 uur tot 17.00 uur allerlei activiteiten plaatsvinden. Zo worden er kinderspellen georganiseerd en is er een autoshow georganiseerd door Banco di Caribe. Hier kun je voor een speciale prijs een auto kopen. Verder zijn er ook allerlei prijzen te winnen en kun je een hotdog eten van dertig centimeter.

Ballen gooien
Een uniek spel is de ‘dunkpool’. Hierbij offert een persoon zich op om op een plank boven een bak met water te zitten. Deelnemers mogen een bal gooien op een cirkel van vijftien centimeter. Als de bal precies in het midden gegooid wordt, valt degene die op de plank zit in de bak met water. Het is nog niet bekend of bekende Curaçaoënaars zich hier dit jaar voor opofferen.

Supermarkt
Vanaf 7.00 uur ’s ochtends is er een supermarkt. Hier kun je allerlei artikelen veel goedkoper kopen doordat bepaalde merken hun artikelen doneren voor de supermarkt. Je kunt bijvoorbeeld een fles shampoo kopen voor maar drie gulden en de opbrengst van de supermarkt zal weer gaan naar de Rotary Foundation.

Organisatie
De dag wordt georganiseerd door een vrijwillige organisatie en dit jaar wordt de Feria Rotaria opgedragen aan Klaas Krijger die vorig jaar overleden is. Hij was altijd een actief lid bij de Rotary Club en hielp mee met alle activiteiten. De Rotary Foundation steunt met het geld allerlei goede doelen en projecten en zij weten in ieder geval al dat zij de Fundashon Bos Hudentut willen steunen.

Informatie
De dag vindt plaats op het Brionplein van 9.00 uur tot 17.00 uur en de toegang is gratis. Als je artikelen bij de supermarkt wilt kopen, moet je er snel bij zijn. Andere jaren waren de artikelen al binnen een half uur uitverkocht.

www.versgeperst.com