• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Automobilisten die flinke modder- of stoflagen op hun auto hebben zitten kunnen zaterdag terecht bij de Johan van Walbeeckschool. De school houdt dan voor de twintigste keer de jaarlijkse Carwash om geld in te zamelen voor een digitale mobiele whiteboard.

De school wil graag meegaan met de ontwikkelingen van het digitale tijdperk in combinatie met onderwijs. “Op verschillende scholen wordt reeds gebruikgemaakt van een digitaal whiteboard”, vertelt directeur Rochelle Sanches- Koffie. “Er zijn zelfs wedstrijden tussen scholen, waarbij leerlingen het tegen elkaar opnemen met behulp van dit medium. Wij vinden dat we daarin niet achter kunnen blijven.”

Carwash
De leerlingen verkopen zelf de kaartjes voor een wasbeurt en zetten ook de auto’s in het sop. Een kaartje voor een wasbeurt kost 5 gulden, pick-ups of SUV worden gewassen voor de prijs van twee kaartjes. De kaartjes zijn verkrijgen bij de leerlingen van de Johan van Walbeeckschool, op het schoolplein en op de dag zelf. De activiteiten beginnen zaterdag op de school tussen 09.00 en 14.00 uur. Omdat het de twintigste editie is heeft de organisatie een aantal verrassingen op het menu staan.

3 reacties op “Auto’s wassen voor digitaal whiteboard”

  1. Jammer dat de auto’s voor een modern digitaal bord op een ouderwetse manier worden gewassen, met de hand. Misschien volgende keer een deal sluiten met BOB Autowas?

  2. Rita gaat auto’s wassen om geld in te zamelen voor een black board…….
    Is stukken goedkoper, dus minder werk!

  3. Het wachten is op de reactie van Rita die een white board racistisch vind.