• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De multi-percussionist Vernon Chatlein en zijn band Elements starten vandaag met een tour op ons eiland. De komende dagen kan Curaçao genieten van de muzikale formatie met hun nieuwe groovy melodieën die beïnvloedt wordt door muzikanten van verschillende nationaliteiten.

Chatlein heeft een muzikale achtergrond van Afro-Cubaanse, Latin en Jazz muziek. Zijn belangrijkste invloeden zijn terug te vinden in verschillende muziekstijlen. Of het nu rock, hip-hop, jazz, Afrikaanse, Midden-Oosten is, zijn oren hebben het wel ‘geproefd’.

Eindeloze invloeden
In Elements introduceert Chatlein een percussie-kit specifiek voor het project waar hij alleen gebruikmaakt van percussie-instrumenten en als drummer optreedt. Bestaande uit muzikanten van verschillende nationaliteiten, zijn de invloeden van de band eindeloos en voegt elke muzikant zijn eigen achtergrond toe wat leidt tot composities die je laten dansen, huilen, lachen en zuchten. Maar wat de muzikanten vooral willen is dat hun muziek je hart raakt.

Vernon Chatlein & Elements
Vanavond om 21.00 uur zullen Vernon Chatlein & Elements starten met een optreden in het Jazz restaurant Olé Olé. De toegang is 25 gulden. De andere optreden zullen zijn op:
– 2 juni om 17.00 uur in Landhuis Bloemhof, Sta. Rosaweg – entree 35 gulden
– 3 juni om 18.00 uur in het penthouse van Plaza Hotel – entree 35 gulden
– 5 juni om 20.00 uur in Sentro Kultural Kòrsou – entree 25 gulden
Tickets voor de tour zijn te koop bij Mensing’s Caminada, Albert Heijn , Jazz restaurant Olé Olé, Curaçao Plaza Hotel, Landhuis Bloemhof en Sentro Kultural Kòrsou (CCC). Kaarten kunnen ook telefonisch worden besteld via telefoonnummer 510-2863.

www.versgeperst.com