• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een peloton van de landmacht compagnie heeft zich tijdens hun oefenperiode op Bonaire, de handen uit de mouwen gestoken voor de Watapana school. Om het speelterrein van de kinderen te vergroten hebben de militairen de tuin grondig aangepakt.

 
Daarnaast zijn er nog andere klusjes verricht. De leerlingen waren onder de indruk van de militairen en hielpen enthousiast mee waar dat kon.

Schuilplaats
Het gebouw dient niet alleen als school, maar in een noodgeval is het ook aangewezen als een schuilplaats bij calamiteiten zoals een orkaan. De compagnie, die is ondergebracht bij het Commandement der Zeemacht in het Caribisch gebied, oefende vorige week hun hulpverleningstaken op het eiland. De militairen knapten ook enkele historische en culturele plaatsen en objecten op.

2 reacties op “Opknapbeurt voor Watapana school”

 1. Je bent wel heel erg vermoeiend om onder de naam zorro te schrijven. Dat tast je geloofwaardigheid alleen maar aan. Ik kan het met je eens zijn of oneens,maar je bent er wel heel erg goed in om alles uit zijn context te trekken.Jammer genoeg zijn er een heleboel mensen die zelf te lui zijn om een eign mening te vormen en meegaan met jouw praatjes.
  Laat je ware gezicht zien en men zal niet anders zien dan een gefrustreerd mens ,die als een verwend klein kind overal tegenaan schopt ,omdat alles niet meer gaat zoals jij het wilt.
  Ik gun iedereen zijn mening,maar jij echt feitelijk discussieren is iets heel anders.

 2. Zijn er nog boberano’s, die willen schrijven, dat Nederland een overval op Curacao aan het beramen is?