• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Stichting Viva la Donna organiseert dinsdag de ‘Viva la Donna Day’. Deze verwendag is een ode aan alle vrouwen die getroffen zijn door kanker. De stichting wil op deze manier zorgen voor rust en een positief gevoel door een verwenbehandeling, met als doel de vrouwen weer te laten stralen.

“Wanneer iemand de diagnose kanker krijgt, staat het leven op zijn kop”, laat de stichting weten. “Naast de emoties die bij zo een moeilijke periode komen kijken, moeten veel vrouwen zich ook nog eens bezighouden met een baan, het huishouden en zorg voor de kinderen. ‘Gewoon doorgaan’ is dan ook een veel gehoorde kreet.” Volgens Viva la Donna willen vrouwen er niet ziek uit zien, maar zijn vaak niet in de gelegenheid om zichzelf een moment van ontspanning cadeau te doen en zich zo even te ontspannen.

Viva la Donna
Voor al deze dappere vrouwen heeft lotgenote Corinne de Haas in 2005 de Stichting Viva la Donna in Nederland opgericht en sindsdien is de verwendag in mei, de maand waarin haar moeder aan kanker overleed, een feit. “Viva la Donna Day is geen luxe, maar een broodnodige vorm van nazorg na de diagnose kanker. De verwenbehandelingen zorgen voor kracht en positiviteit, waardoor vrouwen zich, ook tijdens een moeilijke periode, beter gaan voelen.”

Verwenbehandeling
Lotgenoten of mensen die iemand kennen met kanker kunnen een afspraak maken voor een gratis verwenbehandeling. Afgespraken kunnen worden gemaakt via de website van Curaçao Body Care Caribbean. Op de site is ook een lijst te vinden met alle deelnemende beautyprofessionals. Meer informatie is telefonisch op te vragen bij Angelique Felisie via telefoonnummer 7367273 of via Yvonne Verbrugge-Neuman (voorzitter Prinses Wilhelmina Fonds) op telefoonnummer 5299902.

www.versgeperst.com