• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Curaçaose Francis Sling geeft zaterdag de expositie ‘Happy Ending’ in Nederland. Hij heeft  de Dutch Caribbean Young Professional award winning heeft gewonnen. Dit is de tweede solo-expositie van hem in Nederland. Hij wil mensen na laten denken wanneer je spreekt van een ‘happily ever after’.

Ook wil hij mensen na laten denken over het maximale geluk dat je kunt bereiken. Sling vindt dat de kern van het leven uit een soort basis bestaat, waar we strevend aan onze levensmissie beginnen om gunstige resultaten te bereiken tot aan het einde van onze reis op aarde. Sling vraagt zich af wat er gebeurt als onze ware ‘HAPPY ENDING’ recht voor onze neus staat en we deze missen.

Francis Sling

Hij is op 10 maart 1979 geboren in Willemstad, Curaçao. In 2000 verliet hij zijn geboorte-eiland om zich in Nederland te vestigen en startte hij met een opleiding aan het Grafisch Lyceum in Amsterdam. Daarna begon hij gelijk aan het Rietveld Kunstacademie te Amsterdam waar hij na een jaar besloot om zijn eigen bedrijf ‘Jayare Creator’ op te richten. In december 2011 is Sling verkozen tot ‘Most Outstanding Caribbean Young Professional’ en sleepte hij in de categorie ‘Kunst’ een award in de wacht bij de uitreiking van de ‘Dutch Caribbean Young Professionals Award’ .

Informatie
De expositie vindt zaterdag plaats van 18.00 tot 21.30 uur in Rijswijk in Zuid-Holland in de Van Gijnstraat 27. De entree voor de expositie is gratis.

www.versgeperst.com