CURAÇAO – Fundashon Bon Intenshon heeft aan vier scholen een helpende hand geboden. De stichting heeft de wensen die de St.Jozef VSBO, Ancilla Domini VSBO, Regina Pacis VSBO en de St.Paulus VSBO op hun lijstje hadden staan, vervuld waardoor bepaalde voorzieningen mogelijk te maken.

De St.Jozef VSBO wilde graag beschikken over twee sportvelden naast de school. De school had zelf al een aantal fundraisingactiviteiten georganiseerd, maar kwam nog een aanzienlijk bedrag tekort. Door de inzet van de leerlingen bij onder andere het bouwen van de tribunes en de financiële steun van de stichting zijn beide velden gerealiseerd.

WiFi verbinding
Ancilla Domini VSBO en St.Paulus VSBO werden geholpen met een wireless internetverbinding voor de hele school. Beide scholen gaven aan dat zij het van groot belang vinden om up tot date te zijn op het gebied van Informatie en Communicatie Techologie. Bon Intenshon heeft de afgelopen maanden de installaties aangeschaft en geïnstalleerd.

Opknapbeurt
Op de Regina Pacis VSBO zijn er ook een aantal verbeteringen aangebracht zoals het opnieuw schilderen van de school. Daarnaast zijn kapotte deuren vervangen door ijzeren deuren en hebben leerlingen nu toegang tot spelmateriaal zoals tafelvoetbaltafels ter invulling van de vrije uren. Ook is de bibliotheek uitgebreid met twee computers.

www.versgeperst.com