CURAÇAO – De New Yorkse sferen waaien dit weekend over naar Curaçao. Op vrijdag- en zaterdagavond staan souldiva Sandra Saint Victor en opkomend talent Kori Withers op de planken van Pampus om het Waaigat te overspoelen met dampende beats en meeslepende soulmuziek.

Saint Victor heeft inmiddels heel wat successen op haar naam staan. Ze zong, produceerde en schreef muziek voor Chaka Khan, Roy Ayers, Daryll Hall, Paula Abdul, The Temptations en Prince. Het nummer Lady van de The Temptations werd zelfs genomineerd voor een grammy. Ook schreef Saint Victor nummers voor de films ‘Shrek’ en ‘A Thin Line Between Love & Hate’.

Withers
Opkomend talent Kori Withers heeft haar talent van haar vader, soullegende Bill Withers, geërfd en zal een frisse wind door het Waaigat laten waaien. Haar vader werd bekend door nummers als ‘Ain’t no sunshine’ en ‘Lovely day’.

Kaartjes
De concerten vinden vrijdag en zaterdag plaats vanaf 22.00 uur. Kaartjes kosten 35 gulden en zijn te koop bij Bruna, Albert Heijn en Pampus. De after party is in handen van Groove Lounge.

www.versgeperst.com