• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De zomereditie van Restaurantweek Curaçao staat om de hoek; in de eerste week van juni bieden meer dan 30 restaurants hun culinaire hoogtandjes aan voor een lagere prijs. Vanaf vandaag is de website van restaurantweek weer live en kan er gereserveerd worden.

Restaurantweek Curaçao, een idee dat is over komen waaien uit New York, is een jaarlijks terugkerend diner evenement dat de restaurants een week lang in de spotlights zet en hen de mogelijkheid biedt hun keuken te profileren.

De zomereditie
De laatste tijd zij er weer een aantal inspirerende nieuwe restaurants op het eiland bijgekomen. Samen met de grote interesse van voorgaande edities, bleek dat voor de organisatie een goede gelegenheid om een extra zomer editie op touw te zetten. Deze keer zijn de restaurants gevraagd om het menu een extra zomers tintje mee te geven.

Historie
Dit is alweer de vierde keer dat de Restaurantweek Curaçao georganiseerd wordt. De eerste editie vond plaats in november 2009, met 37 deelnemende restaurants en meer 6.000 verkochte diners. De tweede editie was in juni 2010 met deelnemende restaurants en 7.000 culinaire liefhebbers. De derde editie was in oktober vorig jaar met 40 deelnemende restaurants en 8000 verkochte diners. Het eerste restaurant was binnen vier uur volledig volgeboekt voor de hele week.

Reserveren
Vanaf vandaag kunnen culinaire genieters de lijst met restaurants, die een driegangendiner voor 49,50 gulden, aanbieden bekijken op de website. Snelle beslissers kunnen gelijk reserveren.

www.versgeperst.com