• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De ‘Curaçao Fashion Week’ vindt deze week plaats in Hilton Hotel Piscadera. Zaterdagavond maakte premier Gerrit Schotte en minister van Economische Ontwikkeling Nasser El Hakim kennis met verschillende internationale modeontwerpers, fotografen en modellen die al op Curaçao zijn.

De modeweek gaat vandaag van start en duurt tot en met 25 mei. Vandaag laten vier ontwerpers hun ontwerpen op de catwalk zien. Daarnaast is er een tentoonstelling van internationaal bekende modefotografen. De uitvoerend directeur van de Curaçao Fashion Week, Raynar Then, wil de deze modeweek de grootste van de regio maken. “Curaçao heeft alle ingrediënten om hierin te slagen”, aldus Then.

Namen
Grote namen die hun ontwerpen zullen presenteren tijdens de Curaçao Fashion Week zijn Liza Lopez, Custo Barcelona, Aqua di Lara, Elle Willink, Charles Albert, David Paulus, Albert Tico, Francesca Marotta, Ad Hazelma, Romero Bryan, Washington Roberts, Andrew Harris, House of Byfield, Gerard Perry, Maya Atalita, Franca Benedita, Kevin McCarthy, Ace M. Lima en Mangel Ichelo. De Curaçaose David Paulus en Albert Tico wonen tegenwoordig in het buitenland om daar hun talent verder te ontwikkelen. Nu nemen zij deel aan de ‘Curaçao Fashion Week’ op Curaçao.

2 reacties op “Kennismaking met Curaçao Fashion Week”

  1. What the F*ck moet een minister of minister president met dat soort mensen op de foto? Het zijn gewoon stelletje groupies…

    Het blijkt ook dat Schotte graag op de foto’s wilt met bekende DJ’s vanuit NL en vraagt daar dan ook echt om (waarschijnlijk via zijn bodyguard(s))….. echt een triest geval!

  2. Ik zie die Schotte al helemaal glimmen.. After parties in zijn huis?