• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Oasis Game is deze week van start gegaan in Otrobanda. Door middel van spelletjes worden de wensen en dromen van buurtbewoners in kaart gebracht om de wijk verder te ontwikkelen. De eerste ‘dromenavond’ vindt morgen plaats in Wijkcentrum Otrobanda.

Onder het genot van een hapje en drankje kunnen buurtbewoners morgen hun dromen uiten en gezamenlijk dromen bepalen. Vervolgens worden de dromen verwerkt in een actieplan voor korte termijn. Heb je zelf grote dromen voor Otrobanda of ben je benieuwd naar wat anderen wensen? Vanaf 19.00 uur gaan de deuren van het wijkcentrum open voor iedereen. Meer informatie kun je inwinnen via 5155900, laifong@federashonotrobanda.com of gtroei@gmail.com.

1 reactie op “Oasis Game moedigt aan tot dromen”

 1. L.S.
  Met heel veel plezier las ik uw artikel vanavond in de Amigoe – geweldig waar U met zoveel enthouisiasme aan werkt !
  Wij woonden eind 70-er jaren op Curacao (ik was predikant in de Fortkerk; mijn vrouw is hier opgegroeid en wij houdebn heel veel van Korsou), kwamen na vertrek in de 80-er jaren elk jaar terug en wonen nu sinds een jaar weer definitief op het eiland..
  Wat fantastisch om naaast alle politieke en andere ellende in de media een soort verhaal als het uwe – zo positief – te lezen !!!
  Ik denk , nee weet dat U heel belangrijk werk doet, hoop via publicaties op de hoogte te blijven en wens U met alle medewerkers heel veel succes toe !!
  Saludos
  Rob van Buiren