• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Ze begonnen in 1999 en wisten met hun Nederlandstalige reggae, rock en hiphop al snel het eiland te veroveren. De mannen van Diverse Sauzen zijn weer de studio ingedoken en hebben hun lekkerste album ooit opgenomen. Morgenavond presenteren zij De Lekkerste en hun nieuwste nummer Dit Eiland.
Diverse Sauzen werd in 1999 opgericht door zanger Arjen Brandt en gitaris Willem Blankenburgh. Het tweetal kreeg al snel gezelschap van medicus Harry Jansen, muzikant en producer Wietze Krikke en mc Gigoloko. De muzikanten speelden er goed op los en scoorden lokaal meerdere hits. In 2001 verscheen de megahit Chillen op de Antillen. Het nummer werd grijsgedraaid op Curaçao en ook in Nederland liep iedereen ermee weg.

De lekkerste
Na Chillen op de Antillen was het even rustig rond Diverse Sauzen: de muzikanten gingen ieder hun eigen weg. Tien jaar later sloten de mannen toch weer de handen ineen en begonnen aan een nieuw album. Het verzamelalbum De Lekkerste is het resultaat. Het nieuwe nummer Dit Eiland is wederom een vrolijke uiteenzetting van positiviteit over Curaçao.

Video release
Morgenavond staat de band op het podium bij café De Tropen. Ze presenteren daar hun verzamelalbum De Lekkerste en de videoclip van Dit Eiland. Ook de hits Chillen op de Antillen, Zomerstralen en Hee Lul zullen zeker voorbijkomen. Vanaf 22.00 uur staan de Sauzen klaar. Entree is gratis.

3 reacties op “De lekkerste van Diverse Sauzen”

  1. Wel een lekker nummer zeg!

  2. @Natalia, Gicoloko zat een paar jaar vast dus we hebben ze ff moeten missen.

  3. A.u.b. zeg, hebben ze hun tijd niet gehad? Dit is wel zooo 1999.