• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Gouverneur Frits Goedgedrag heeft onlangs het studieboek ‘Belastingrecht Curaçao en de BES-eilanden’ van auteur drs. Javier Silvania ontvangen. Het boek belicht in een heldere schrijfstijl met voorbeelden de samenhang tussen diverse onderdelen en de structuur van de fiscale wetgeving.

Het studieboek is geschreven voor opleidingen op bachelor- en masterniveau en kan als naslagwerk worden gebruikt door (aankomende) belastingadviseurs binnen de fiscale advies- en aangiftepraktijk en trustkantoren. Silvania is in het dagelijkse leven werkzaam als ‘program director’ voor de opleiding Fiscaal recht & economie aan de Universeit van Curaçao.

4 reacties op “Gouverneur ontvangt studieboek”

 1. Jamaloodin en Hakim moeten het lezen en Wilsoe moet het aanbieden aan Robbie dos Santos. Dit boek gaat waarschijnlijk over “hoe het zou moeten”. De heren Jamaloodin, Hakim, Schotte weten “hoe het anders kan” en dat levert veel meer geld op [niet voor het eiland, maar voor de heren zelf..] , Toch typisch dat een aantal mensen proberen eerlijk te blijven en de politici gewoon hun zaken niet betalen of hun frauderende vriendjes beschermen. Politici die er nu zitten lachen gewoon om zo’n zorgvuldig boek. [als ze het al snappen..]

 2. Ik dacht, dat Goedgedrag zo langzamerhand uitgestudeerd was, maar misschien vond de gulle gever dat hij zijn uren van ledigheid wat nuttiger kan besteden dan aan Schotte c.s.

 3. Ik heb verleden week de belastingboeken Cur, SMX, BES en Aruba bij KPMG gehaald. Daar ben ik heel erg tevreden mee. Het heeft me goed geholpen om mijn aangifte 2011 in te vullen. Dus jammer voor Dhr.Sylvania ik zal zijn boek niet kopen,.
  Nu maar hopen dat ze het bij de belastingdienst ook allemaal snappen.
  en @ K. Vlug helemaal met je eens.

 4. Wellicht was het beter geweest dit studieboek aan Gerrit Schotte te geven.

  Zou waarschijnlijk zijn eerste zijn geweest.