• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Premier Gerrit Schotte was vanochtend aanwezig bij Kolegio Sta. Clara om de Internationale dag van het gezin te vieren. Leerlingen van de basisschool hadden de premier uitgenodigd. Schotte richtte enkele woorden tot de leerlingen, docenten en ouders en stond stil bij de betekenis van het woord ‘gezin’. 

De premier legde uit hoe belangrijk het is dat er in een gezin liefde en plezier is. Hij eindigde zijn speech door te vragen of de aanwezigen elkaar aan konden kijken en ‘Ik hou van je’ tegen elkaar wilden zeggen. Met deze woorden opende hij de Internationale dag van het gezin officieel.

Week van het Gezin
Deze gehele week zullen er verschillende gezinsactiviteiten zijn. De Raad van Ministers heeft deze week uitgeroepen tot week van het Gezin. Het doel hiervan is om iedereen meer bewust te maken van elke rol die er in een gezin is en van de rol van het gezin zelf.


Foto’s: Ramsay Soemanta

5 reacties op “Schotte opent dag van het gezin”

 1. hahahahhahahhahha. Familie dag openen????????. Wat een schandalige vertoning. Heeft deze man geen geweten???
  Schotte z’n definitie van familie is zoveel mogelijk vrouwen hebben.

 2. Tja, toneelspelen kan hij goed, die voldane blik komt vast van de bergen geld die hij al gestolen heeft!

 3. Schotte is ook een echte family man toch..

 4. Is een buitenvrouw ook onderdeel van het gezin? 🙂

 5. Vreemd om Schotte de Week van het Gezin te laten openen, terwijl we allemaal in het memo van de Veiligheisdienst hebben kunnen lezen dat hij 2 echtscheidingen achter de rug heeft en in zijn huidige huwelijk een notoire vreemdganger is.