• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De week van Moederdag brengt veel vertier met zich mee. Teatro Luna Blou heeft theaterstukken en muziek op het programma staan. Dus wie nog niet weet wat zij moeders zal schenken kan met haar genieten van voorstellingen vol humor en sketches van het dagelijkse leven.

Wicho, de man Wigidia is een echte rokkenjager. Hij heeft onuitputtelijke aandacht en enthousiasme voor vrouwen. Hij is een man met een goede baan, maar hij geeft al het geld uit aan vrouwen op straat die hij vervolgens bedriegt. Wico heeft Wigidia alleen zwanger gemaakt omdat ze een goede moeder voor zijn kinderen zou zijn, maar zijn passie ligt bij jonge vrouwen en vrouwen uit de bar. Greta, een goeie vriendin van Wigidia vertelt Wigiwidia wie haar man eigenlijk is en hoe hij in het verleden van alles heeft uitgespookt. De voorstelling ‘Nanta biba den mi potmoni’ van Juni Aniceta begint zaterdag om 21.00 uur in Teatro Luna Blou, kaartjes kosten 27,50 gulden. Moeders maken daarnaast ook kans op cadeautjes. Zondag wordt de voorstelling twee maal gespeeld om 15.00 uur en 20.00 uur.

Tisha
Het gedachtegoed van een vijftienjarig meisje op Curaçao verschilt nog weleens van dat van haar familie. Tisha is een eigenzinnig meisje met honderden ideeën en ambities om haar leven te leiden. Haar oma heeft echter andere ideeën voor haar geliefde kleine meid. Tisha staat voor moeilijk keuzes en krijgt te maken met relaties, zwangerschap en de tradities waarin zij is opgegroeid. De grote vraag is of zij haar eigen lot kan bepalen. Tisha is zaterdag om 20.00 uur en zondag om 15.00 uur te zien bij La Tentashon. Een kaartje kost 25 gulden.

You’re special to me
Speciaal voor Moederdag hebben muzikanten Tariq Römer en Nelson Braafhart een muziekstuk gecomponeerd. Römer zal zijn talenten op de gitaar ten gehore brengen en Braafhart bespeelt samen met gast Michael Anthony de saxofoon. Zangers Reinier Lijfrock, Tito Doran en Jarnice Aitatis vullen het vocale gedeelte aan. De muzikale voorstelling start zondag om 19.00 uur in La Tentashon, kaartjes kosten 20 gulden.

www.versgeperst.com