• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Dolphin Academy viert 26 mei haar tiende verjaardag en heeft nu alvast een mooi cadeau gekregen. De dolfijnfamilie is uitgebreid met de geboortes van twee babydolfijnen. De dolfijn Tela beviel 18 april en dolfijn Annie 19 april. Nu is het tijd voor een naam.

 
In maart beviel dolfijn Ritiña al van baby Alita. Tela van elf jaar oud is bevallen van een gezonde dochter en Annie van zestien jaar oud heeft een gezonde zoon gekregen. De overlevingskans voor de babydolfijntjes neemt met de dag toe. Nu zijn de dolfijntjes bijna een maand oud en wordt het tijd om ze een naam te geven.

Namen gezocht
Dolphin Academy roept nu iedereen op om leuke namen te sturen naar educatie@dolphin-academy.com of via Facebook, Twitter en Hyves. Ook kun je de naam persoonlijk komen afleveren. De leukste en mooiste namen worden beloond met een prijs: een educatieve ochtend voor vier personen inclusief een Dolphin Encounter. De eis is dat de naam iets te maken heeft met Curaçao.  Tot en met 15 mei heb je de tijd om een naam in te zenden. Naast de naam dien je ook de betekenis en je eigen naam en telefoonnummer mee te sturen. De twee winnende namen worden op 21 mei bekendgemaakt.

6 reacties op “Babydolfijnen zoeken naam”

 1. Ik heb wel een aantal namen lana & benks.
  Skya & char

  Candy& lino
  Aquamary &jazz
  Sammy & aloe

 2. Helmina en Gerrit??

 3. henk en ingrid?

 4. Dos Santos, twee mooie namen, dan heb je misschien meteen een grote sponsor binnen???????

 5. Ik dacht aan Stella, naar Stella van Rijn.

  Die heeft iets met Curacao te maken (wat weet ik helaas niet) en volgt Gerrit Schotte alsof ze, net als een dolfijn, hem supersonisch kan waarnemen.

 6. Wat een onzin, dolfijnen zoeken geen naam, nergens niet dus ook niet hier. Laat die beesten vrij ipv ze comercieel te gebruiken. DAT zouden ze DOL FIJN vinden.