• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Ook op Curaçao hullen mensen zich op 30 april in het Oranje, trekken massaal uit naar de vlooienmarkt en feesten erop los op. Koninginnedag 2012 was ook op ons eiland weer geslaagd. Versgeperst.com geeft je een foto-impressie.

 

8 reacties op “Koninginnedag 2012”

 1. @Rita en Rene, hebben jullie niet het gevoel dat je gehersenspoeld bent?
  jullie zien alleen nog maar zwart/wit.
  zelf loop ik ook niet in het oranje, maar gun een ieder zijn uitingen op deze dag.
  dus jullie zijn er van overtuigd dat deze regering bezig is iedereen zijn vrije meningsuiting af te nemen.
  lijkt me een walgelijk idee, maar dat zou best wel eens kunnen.
  want de angst regeert onder de bevolking. het lijken de dertiger jaren wel in duitsland.
  als je niet voor deze regering bent dan ben je de vijand van Curacao?
  vreselijke en foute gedachtengang.

 2. Kolonialisme schijn toch ook door de huidige Curacaose regering omarmd te worden. Zie het wapen van Curacao; het schild van Amsterdam in het midden, een slaventransportschip links en een appeltjes van Oranje boom rechts, en de spaanse kroon bovenop. Tjonge wat is hier bij onze pseudo onafhankelijkheid goed nagedacht zeg.

 3. Minister Carlos Monk heeft de wandfoto’s van de Koningin uit het Nationaal archief laten verwijderen.
  Goed zo zo doen we dat!

 4. @Rita
  Via “staatsgreep” zoals MFK nu aan het voorbereiden is ???
  Alle legale instanties “isoleren en elimineren” en daarna “familie/vriendjes dictatuur” !!!
  Hopi tristu en gevaarlijk (Hitler – Amin – ……. l’histoire se repete….)

 5. @ rita. Waarom mocht van jou de niet veroordeelde Dick geen minister worden en de veroordeelde ministers van deze regering wel? Ben je zo dom, dat je het antwoord niet weet. Als je nu toch niets beters te doen hebt dan je nonsens hier neer te kwakken, kan je je vriend Schotte helpen om aan zijn 400.000 inwoners te komen of ben je daarvoor ook te dom? Het bewustwordingsproces om de boberano’s in te doen zien welk tuig hier regeert gaat in een sneltreinvaart, maar de allerdomsten zullen niet bereikt kunnen worden, maar die kan het eiland missen als kiespijn.

 6. Gelukkig de aanpak van onze regering heeft succes. Geen kolonialen meer. ZIj die wel in oranje waren zullen we nog wel klein krijgen

 7. @ rene. Precies, dat heb je heel goed gezien, maar ik mis de juiste analyse hoe dat komt. Steeds meer wordt de bevolking wakker, maar dat betreft de bewustwording over door welk tuig er regeert. Het oranjegedoe is minder door de door deze regering geschapen angstcultuur, criminaliteit en armoe.

 8. Nou, dit jaar hebben beduidend minder Curacaoenaars zich in het oranje gehuld. Dat is goed nieuws. over 3 jaar is het afgelopen met dan oranjegedoe, want de Curacaoenaar wordt langzamerhand wakker. Gelukkig.