• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Oranje kroontjes, beachballen en drankjes. Floris Suite staat morgen in het teken van Queen meets Queer, de eerste editie van de Starfish Poolparty in samenwerking met GayPlasa. Behalve een oranjesfeer, zorgen dj’s voor de muzikale invulling en draagt kunstenares Ria Houwen haar steentje bij.

Vanaf 16.00 uur gaat de poolparty van start met muziek van dj Brown en Lovely van Wetering waarna dj Joey Bananas het feest swingend zal afsluiten. Ria Verhouwen doet tijdens de poolparty haar best om bezoekers te vermaken met haar naaktportretten van mannenlichamen terwijl  hongerige feestgangers wat kunnen eten van de barbecue. De entree voor de Starfish Poolparty is gratis. De beste ‘pool outfit’scoort bovendien een weekend in het Floris Suite Hotel. De party zal voortaan maandelijks terugkeren bij Floris Suites.

3 reacties op “Naaktportretten en dj’s bij floris Suite”

  1. Jan wat ben je toch een simpele kleuter, maak je ook dezelfde associatie bij een hetero-feest.

  2. Ja hoor Jan, iedereen heeft zich heel netjes gedragen. Helaas was er geen “verse worst” op de barbeque te bespeuren. Misschien kan je volgende keer van de partij zijn en hebben we het dan WEL op het menu??? Doe toch normaal.

  3. Het is maar te hopen dat de mannelijke feestgangers, hun eigen ,,banana” binnenboord zullen houden bij al het vertoon van dit mannelijk naakt!!
    Het vleesgerecht bij de barbeque bestaat zeker uit,,Verse worst”…….??