• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een nacht lang feest tussen oude zuilen met dj’s op een altaar, kan zaterdag bij Heaven. De nieuwe club is gevestigd in een oude kerk midden in Otrobanda en opent zaterdag de deuren voor Acid in da house. Ben je klaar voor een feestje in hogere sferen?

 
Vlak voor de Koninginnedagactiviteiten van start gaan, kun je zaterdag nog even met je voeten van de vloer op een buitengewoon feestje. Club Heaven is een nieuwe uitgaansgelegenheid die zaterdag opent met dj’s Jack, Maarten Schakel, Tico en Ralvero. De dj’s zullen plaatsnemen op het altaar terwijl de kerk is omgetoverd tot een hemelse nachtclub.

Kaartjes
Club Heaven bevindt zich in Otrobanda en je komt er door het steegje naast Digicel op het Brionplein door te lopen. Acid in da House begint zaterdag om 21.00 uur. Kaartjes zijn te koop bij Albert Heijn, Bruna, Wereldstage, Mening’s Caminada en Marinebasis Parera. De eerste 200 kaarten kosten 25 gulden, daarna zijn ze 35 en aan de deur 45. VIP-kaartjes (all-in) zijn voor 125 gulden te koop.

12 reacties op “Hemels feestje in Otrobanda”

 1. @Sylvienne, kerkgebouwen worden wel op meerdere plaatsen gebruikt als party-spot.
  Paradiso in Amsterdam bijvoorbeeld!!!
  Daarom gaat het zeker ook slecht met NL?????????????

 2. @ Sylvienne God heeft overwonnen.. Het feestje is gecanceld wegens slechte kaartverkoop.

 3. Neem onze politici hier.. doen alles in de naam van God en doen juist wat God heeft verboden.. De Hel zal wat kostgangers krijgen..

 4. Om God te eerbieden heb je geen instituten nodig..en jij.bent.niet de.gewezen persoon om tr beschuldigen van een losbandig.gedrag omdat ik van plezier hou? Ik dank God iedere dag voor de fijne dag die ik heb gehad. Een dag vol plezier.. heb jij dat ook? Plezier?

 5. Het is wel duidelijk dat mijn punt overgekomen is. Waarheid is confronterend maar zet ook vrij. Het is niet het hebben van plezier dat God haat, maar de zondige handelingen die ermee gepaard gaan die de mensheid in gebondenheid houden. Ieder heeft gezondigd ja, en derft de heerlijkheid Gods! Daarom is Jezus naar het kruis gegaan onze falen op zich nemende zodat een ieder die Zijn offer accepteert vergeven en van een eeuwige oordeel verlost kan worden. RELIGIE brengt oorlog idd. Niet geloof in God die ons leert om zelfs onze vijanden lief te hebben. God is Heilig en laat niet met Zich spotten. Ook niet degenen die in Zijn naam misbruik praktijken uitoefenen. Daar waar God beledigd wordt zal Zijn oordeel vallen!

 6. Heb altijd gedacht dat een kerk Gods huis was.

 7. Als ik me niet vergis gaat het hierbij om de St. Martinus Kerk, gevestigd in het oude schoolgebouw. Deze kerk is al tientallen jaren niet meer in gebruik en is al eerder voor feesten gebruikt, onder andere een fundraising event voor de cliniclowns.

 8. @ Sylvienne: ben jij vrij van zonde? En werp jij dan de eerste steen? I don’t think so..er zou meer ‘losbandigheid’ mogen zijn, dan waren er tenminste geen godsdienstoorlogen!! Geloof propagandeert oorlog…

 9. @Sylvienne: “waar losbandigheid wordt gepropageerd?!” Je bedoelt waar mensen plezier hebben met elkaar in plaats van altijd maar klagen, zeuren en wijzen naar anderen en boetedoen voor daden die ooit iemand 2000 jaar geleden tot zonden heeft verklaard.

  Als ik een kerk zou zijn zou ik liever hebben dat mensen plezier “in” mij hebben dan dat ze steeds in me zitten te jammeren en te janken!

  Waarom het zo slecht gaat met het eiland is natuurlijk door de tegenvallende wereld-economie, de euro-crisis en het gebrek aan vertrouwen bij investeerders in de huidige regering. Dansfeestjes in een kerk zullen daar niet zo veel mee te maken hebben.

 10. @sylvienne, na al die schandalen met de kerk is het niet vreemd dat men er geen respect meer voor heeft.

 11. Wat schandalig! Tegenwoordig dienen kerkgebouwen in Curacao ook als plek waar losbandigheid gepropageerd wordt. En dan vragen waarom het zo slecht met het eiland gaat. Zelfs het respect voor God is weggevaagd.

 12. ”Oude kerk midden in Otrobanda?” Nog nooit van deze oude kerk gehoord. Waar staat het precies?