CURAÇAO – De soulzangeressen die volgend weekend Avila op zijn kop zetten, moeten het helaas zonder Candy Dulfer doen. De saxofoniste kan door persoonlijke omstandigheden niet komen. Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Berget Lewis, Hind, Do en onze eigen Josje en Angela zullen wel schitteren op het podium.

De concerten vinden vrijdag 4 en zaterdag 5 mei plaats op het Octagonplein in het Avila Hotel. Een kaartje voor een concertavond kost 75 gulden en is te koop bij Albert Heijn, Bruna en Avila Beach hotel.

Bonaire Jazz Festival
De echte Candy Dulfer fans hoeven het niet heel lang te doen zonder de klanken van haar saxofoon. De muzikant staat eind juli op het Bonaire Heineken Jazz Festival. De achtste editie van het jazzfestival vindt op 27, 28 en 29 juli plaats bij het Plaza Resort. Behalve Dulfer, is ook bekend dat Monty Alexander & The Harlem- Kingston Express, Yoskar Sarante en Rina Mushonga op het programma staan in Bonaire.

7 reacties op “Avila concert zonder Candy Dulfer”

  1. Monty Alexander & The Harlem- Kingston Express zullen niet (meer) optreden tijdens het Bonaire Heineken Jazz Festival eind juli. Zij bleken andere verplichtingen in Jamaica te hebben.

  2. top artiesten, top lokatie, kan niet meer zeggen dat het een TOP weekend gaat worden!

  3. Jammer, maar even goed top concert, ga zeker heen

  4. Verleden keer was alles zeer slecht georganiseerd dus nee dank je!

  5. Echt super cool al die vrouwen op 1 podium! Dit word echt een top avond en zeker nu Do ook mee komt!

  6. Wowwww….Wat goed dat de organisatie Do heeft kunnen regelen ipv Candy!

  7. Of heeft de organisatie haar niet op tijd betaald?