• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Je kunt dit weekend weer terecht in Teatro Luna Blou en La Tentashon. In Luna Blou is de voorstelling ‘Trabou di Warda’ te zien en in La Tentashon kun je kijken naar een theatrale dansvoorstelling. Daar kun je ook kijken naar een voorstelling die een fundraising is om van ‘Bari Ta Papia’ een stichting te maken.

 

De voorstelling ‘Trabou di Warda’ gaat over ploegendiensten. Een man meldt zich ziek van zijn werk zonder dat zijn vrouw dat weet en gaat naar zijn minnares. Precies die dag belt zijn vrouw zijn werk en komt erachter dat hij daar niet is. Op zaterdag draait de voorstelling om 21.00 uur in Teatro Luna Blou en op zondag en maandag om 20.00 uur. Dinsdag om 19.00 uur is er ook nog een voorstelling. De entree voor de voorstelling bedraagt 27,50.

Dansvoorstelling Life
Bij deze voorstelling wordt er een verhaal verteld door middel van dans. De naam van de show is ‘Life’. Liefde speelt de hoofdrol en ‘samenvoegen, tijd en ruimte’ zijn de drie thema’s. Er komen veel verschillende danssoorten voorbij in de voorstelling. Het is een combinatie van ballet, breakdance, hiphop, quick style, dancehall, contemporary, funk, pop en meer. De dansvoorstelling is zaterdag en zondag om 20.00 uur in La Tentashon te zien en kaartjes kun je voor 25 gulden kopen bij Teatro Luna Blou.


Bari ta Papia
Deze voorstelling is een fundraising om van Bari Ta Papia een kinderstichting te maken. Met deze fundraising kunnen er meer workshops gegeven worden in buurtcentra en kunnen er meer shows georganiseerd worden voor de kinderen. In de show gaan Tio Ali, Tio Sandy en Tanta Jana een liedje zingen en een verhaal vertellen dat ook op de cd te horen zijn. Deze cd kan je kopen voor 25 gulden. Zaterdag is er een voorstelling van 16.00 uur tot 18.00 uur en op zondag van 15.00 uur tot 17.00 uur. De entree voor kinderen tot 12 jaar bedraagt 5 gulden en voor volwassenen 7,50. De voorstelling vindt plaats in La Tentashon en kaartjes zijn te koop bij de kassa van Teatro Luna Blou.

www.versgeperst.com