• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Spannende zeilwedstrijden, lokale delicatessen en muziek van Gio, ERA en Dreams. De jaarlijkse Sami Sail staat weer voor de deur en Fundashon Sami Sail pakt groots uit. Vanaf zaterdagavond zal vissersdorp Boka Sami vier dagen lang barsten van de activiteiten.

De aftrap voor de Sami Sail vindt zaterdagavond om 20.00 uur plaats. Er zal een Seú-show worden gegeven en minister van Gezondheid Jacinta Scoop-Constancia en minister van Onderwijs Carlos Monk zullen hun zegje doen. Het feest gaat zaterdag door tot 02.00 uur ’s nachts.

Wedstrijden en kraampjes
Zondag kan iedereen weer vroeg uit de veren. Vanaf 10.00 uur starten de zeilwedstrijden. Ook zullen er kraampjes staan met lokaal eten en spulletjes. ’s Avonds is het tijd voor een feestje en worden onder andere bands als ERA, Gio en Dreams verwacht. Het feest duurt tot 02.00 uur.

Feest
Ook Koninginnedag kun je besteden op de Sami Sail. Vanaf 10.00 uur zwaaien de deuren weer open. ’s Avonds is er wederom plaats voor een dansje met ERA, Gio en Dreams. Maandag zal het feest tot 03.00 uur doorgaan.

Boka Sami
Dinsdag opent de Sami Sail wederom 10.00 uur. De sluiting zal om 00.00 uur plaatsvinden. De Sami Sail vindt alle vier de dagen plaats in het vissersdorpje Boka Sami. Entree van de Sami Sail is gratis.

Donatie
Onlangs heeft de directeur van ENNIA, Ralph Palm, een symbolische cheque overhandigd aan Fundashon Sami Sail. De stichting nodigt iedereen uit om te komen genieten van dit culturele en feestelijke evenement in Boka Sami.

www.versgeperst.com