• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Stichting Kinderbescherming Curaçao organiseert maandelijks informatiesessies met educatieve lezingen in het kader van haar 65-jarig bestaan. De volgende lezing is zaterdag en wordt gehouden door Clarence Simon en heet ‘DNA testen om vaderschap te bepalen’.

De lezing vindt plaats in de aula van de Openbare Bibliotheek van 09.30 tot 11.00 uur. Tijdens de lezing kun je antwoorden krijgen op vragen waarom het belangrijk is om het vaderschap voor het kind vast te stellen en wat je moet doen om een DNA-test te kunnen krijgen. Ook kom je te weten of het pijn doet om een monster te nemen of te geven en hoelang het duurt voordat je de resultaten van een DNA-test krijgt.

8 reacties op “Lezing over DNA vaderschapstest”

 1. she can still run away

 2. @ he. Zonder ook maar een sikkepit van het verhaal te weten kom je met verwijtende vragen en opmerkingen. Ik vermoed uit zijn woorden, dat de moeder ontkent dat hij de vader is en kan hij niets anders doen dan via de rechter een DNA-test proberen af te dwingen, maar dat is pas het begin!!! Hij zal een lange adem nodig hebben en dan heb ik het nog niet over de financien.

 3. @Dedi voldoende geld,

 4. @ Deidi. She is free to go where she wants so you have no power to keep her on the island. At first see her in court to get a DNA-test done for which you have to pay. Still she can make your life miserable if you are the father.

 5. @Deidi Thomson, typisch. Geef je ook volgende geld aan de moeder om jou kind goed te kunnen verzorgen? Ga je met terugwerkende kracht de moeder betalen voor de zorg van jou mede kind? Je bent pas vader als je jou kind echt onderhoudt. Zo niet dan ben je een waardeloze looser, bij de beesten af !

 6. Hope so too, my ex tries to run from the Island but I will not let her!

 7. @ Deidi. Hopelijk zal het zo voor je gaan, maar dat is lang niet zeker.

 8. I’m going to get my DNA test for sure and will see my son ASAP!
  Deibi