• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het Avila Hotel organiseert voor de zevende keer het drie dagen durende ‘Pasta e Basta – Una Serata Particolare’ spektakel. Tijdens de pastadagen zullen zingende obers samen met bekende artiesten als zangers Hind en Brandi Russel de gasten entertainen.

 
Tijdens de drie Italiaans getinte dagen zal steeds op een andere locatie binnen het hotel een thema worden gevierd. Zo staat de eerste avond in het teken van ‘Pasta e Basta Classico’ en vindt plaats in het Belle Terrace restaurant.

Italiaanse zetting
Op de tweede avond zal het Grande Terrace plein omgetoverd worden tot een tradionele Italiaanse zetting en zal het thema ‘Pasta e Basta Tradizionale’ gevierd worden. De laatste avond staat in het teken van de ‘Pasta e Basta Celebrazione’. Dit thema wordt gehouden in het Blues restaurant waar tevens ook de kick-off van het twintigjarig jubileum van het Blues restaurant zal plaatsvinden.

Pasta avonden
De ‘Pasta e Basta – Una Serata Particolare vindt woensdag, vrijdag en zaterdag plaats in het Avila Hotel. Op de eerste twee dagen openen de pasta avonden om 19.30 uur. Zondag begint de avond om 19.00 uur. Kaarten voor de Pasta e Basta zijn verkijgbaar vanaf 85 gulden via Avila Hotel. Meer informatie over de Italiaanse dagen is te vinden op de website van het hotel of kan telefonisch worden opgevraagd via telefoonnummer 4614377.

www.versgeperst.com