• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Stichting Ride for the Roses Curacao organiseert voor de negende keer het Ride for the Roses Veiling Diner. Een mooie avond waar circa driehonderd mensen zich gezamenlijk inzetten om geld bij elkaar te krijgen voor de strijd tegen kanker.

 
“Een fantastische gelegenheid om uit eten te gaan gecombineerd met leuk entertainment programma, een veilingmeester, waardevolle veiling items, vrijwilligers en professionele catering door Classics Corporate Catering”, zegt de organisatie.

Strijd
De organisatie zegt dat kanker niet altijd het einde betekent en vindt daarom ook dat het strijden tegen deze ziekte meer dan waard is. “Hoe meer geld het Prinses Wilhelmina Fonds (PWF) van ons krijgt, des te meer zij zich kunnen concentreren op hun patiënten”, vindt bestuursvoorzitter Rob Blaauw. “Daarom is het belangrijk dat het Veiling Diner een mooie avond wordt met een grote opbrengst. Zonder te weten wie u precies helpt kunt u ervan verzekerd zijn dat via het PWF uw geld wordt aangewend in ‘The fight against Cancer’. We are committed, are you?!”

Genieten
Naast het veilen en ophalen van geld wordt veel aandacht besteed aan de onderdelen van de avond ‘entertainment’ en het ‘diner’. Niemand minder dan de West-Vlaamse barbecuekoning Kurt Dekoninck is de stuwende kracht achter het diner. Naast het smullen van een heerlijk diner kunnen de gasten achterover leunen en genieten van een repertoire van Shirma Rouse.

Diner
De Ride for the Roses Veiling Diner vindt zaterdag plaats bij Livingstone Jan Thiel Resort vanaf 18.00 uur. Toegangsbewijzen kosten 250 gulden. Een reservering voor een tafel van tien personen is ook mogelijk. De kosten hiervan zijn 2500 gulden. Voor reserveringen of meer informatie kan gebeld worden naar Sonja Hartsuijker op 512-7903 of door te mailen naar sponsoring@ridefortheroses.net.

www.versgeperst.com