• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De beste én de populairste vakantiebestemming buiten Europa, is Curaçao volgens Zoover. Ons eiland kan dit jaar twee Zoover Awards op zijn naam schrijven. Villa l’Orangerie op Curaçao werd benoemd tot het beste appartementencomplex van Aruba en de Nederlandse Antillen.

 

De Zoover Awards worden sinds 2009 uitgereikt en zijn inmiddels toonaangevend voor de reisbranche. In augustus vorig jaar viel het Curaçaose hotel Dolphin Suites in de prijzen en won de titel Top Hotel in het Caribisch Gebied. Curaçao stond in juli 2011 het hoogst in de peilingen als populaire vakantiebestemming.

Accomodaties
Dit jaar was het een Bonairiaanse hotel dat als beste werd uitgekozen. Hotel Roomer op Bonaire ontving de award voor beste hotel van Aruba en de Nederlandse Antillen. Op de tweede plaats volgt het Kunuku Resort op Curaçao. Als beste Bed and Breakfast kwam Little David Guesthouse op Aruba als beste uit de bus gevolgd door twee Curaçaose accomodaties: La Bougainville en La Palmeraie. Voor een geheel overzicht van alle awards, kun je op de website kijken.

6 reacties op “Twee awards voor Curaçao”

 1. Gatver…wat een domme reacties weer, ben nou eens blij voor hardwerkende mensen die samen met andere hardwerkende mensen het eiland postief op de kaart zetten….niks anders te doen? Doe het dan niet hier. Ik ben blij voor de winnaars….

 2. en zo blijven we ons zelf voor de gek houden.

 3. Lekker belangrijk Eva die reactie van jou. Is Curaçao een keer positief in het nieuws, wordt het gelijk weer afgekraakt. Je bent ook een Nederlander zeker net als Jerrel…..

 4. De Nederlandse Antillen? Die zijn dood. Lekker actueel die award.

 5. Helemaal terecht en de eerste reactie is vast van iemand die nog nooit Nederland uit geweest !

 6. Ik mis de award voor het meest corrupte en criminele eiland!!!!
  Die hebben ze op Curacao zeker verdiend.