• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Starbucks organiseert zondag een speciaal evenement voor de Curaçaose bewoners in verband met Earth Day. Starbucks en MetaCorp roepen de bevolking op om zondag van 07.00 uur tot 12.00 uur samen het gebied van Otrobanda schoon te maken.

 
Men zal in Starbucks in de Renaissance Mall beginnen met de schoonmaaktoer in Otrobanda en daar ook weer eindigen. Tijdens deze familieochtend kun je bijdragen aan een schonere leefomgeving. Kinderen nemen hun eigen gemaakte producten mee die zij hebben gemaakt uit gerecycled materiaal. De klanten van Starbucks kunnen stemmen op het leukste product en de winnaar zal een prijs ontvangen.

Dushi Curaçao
“Wij willen onze gemeenschap motiveren om bewust te zijn van het belang om ons dushi Curaçao schoon te houden, wij willen onze mensen aanmoedigen om bijvoorbeeld een beker van keramiek te gebruiken in plaats van plastic bekers. Hiermee wordt hergebruik gepromoot wat veel beter voor ons milieu is”, aldus Sue-Ann Hudson leidinggevende van Starbucks Curaçao.

Wees groen
Op Earth day wordt stilgestaan bij het belang van het zorgen voor ons milieu en hoe wij onze levenswijze kunnen veranderen zodat wij vriendelijker leven en de aarde beter achter kunnen laten voor het nageslacht. Starbucks is zich als bedrijf ook bewust van de inspanningen op wereldniveau om als mensheid zo ‘groen’ mogelijk te zijn.

3 reacties op “Schoonmaaktoer Otrobanda”

  1. o o o o dan kom ik niet helaas !!

  2. @bombaklad, nee dat krijg je alleen bij verkiezingen.

  3. krijgen we dan ook een tsjirt ??