• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het Curaçao Culinary Team 2012 houdt maandag een tweede cook out bij Restaurant Piazza. Koks Shurandy Carolie (Chef 2012), Aisherib Philips (Junior Chef 2012) en Rensley de Jongh (Team member 2012) zullen een driegangenmenu voorbereiden aan de hand van een ‘mystery basket’.

Het team traint twee keer per week onder leiding van diverse lokale chefs zoals Frans Smits van Restaurant Nemo en Eric Plaisier van Blue Bay Hotel. Voor de cook outs worden ook verschillende chefs gevraagd als jury.

Cocktail
Het cook out diner kost 75 gulden per persoon, dat is inclusief twee glazen wijn en een cocktail die bij binnenkomst wordt geserveerd door barman Gonzalo Placencio Perez. Hij zal speciaal voor de gasten één van de cocktails maken die hij zal presenteren tijdens ‘The Taste of the Caribbean’. Carlos Anthonij (Pastry Chef 2012) zorgt voor de afsluiter en zal zijn winnende dessert serveren.

Vrienden
Het kookteam wil op deze avond fondsen werven voor hun deelname aan The Taste of the Caribbean in Miami. Gasten kunnen ook bevriend worden met het team door de ‘Friend of Curaçao Culinary 2012’. De vriendschap kost 250 gulden en daarmee wordt het team financieel ondersteund en krijgt de ‘nieuwe vriend’ een cook out.

Diner
Gasten zijn vanaf 19.00 uur welkom in restaurant Piazza bij het Lions Dive & Beach Resort. Het diner wordt om 19.30 uur geserveerd. Voor reserveringen kan contact worden opgenomen met Amber Bergman via e-mailadres chtf@chata.org of via het telefoonnummer van het kantoor van CHATA (4651005).

www.versgeperst.com