• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De zangtalenten Josje en Angela zijn nog maar net terug uit Nederland en er staat op vrijdag 27 april al een optreden gepland op Kokomo Beach. Na hun succesvolle deelname aan het programma ‘The Winner Is’ in Nederland, zijn ze nu weer klaar om Curaçao te entertainen.

 

De  Curaçaose zangeressen kwamen een heel eind in The Winner is…, maar in de finale wonnen ze het niet van de zanger Brian B. Hij kreeg het merendeel van de jurystemmen.

Optreden
De twee zangeressen treden op met hun akoestische band, maar hebben nu ook een elektrische band. Een toetsenist en drummer hebben zich bij de band gevoegd en naar hun zeggen is de show nog spetterender.

Kaartjes
Het optreden begint om 22.00 uur. Naast de twee zangeressen komen ook suprise dj’s en acts de bezoekers vermaken en het feest duurt minimaal tot 02.00 uur. De twee zangeressen zullen na hun optreden meefeesten met de bezoekers. Kaartjes voor het concert kunnen alleen aan de deur worden gekocht en deze kosten 15 gulden.

Diner
Voor het concert is er om 19.00 uur een 3-gangen diner op het strand. Hiervoor moet je wel reserveren. Bij het voorgerecht kun je kiezen uit rundercarpaccio of zalmcarpaccio. Het hoofdgerecht is tournedos of tonijnbiefstuk en als dessert krijg je huisgemaakte chocolademousse met vanillesaus. De kosten voor het diner bedragen 75 gulden en je kan reserveren via de nummers 8680908 en 8680940.

Megaconcert
Na het eerste optreden na hun terugkomst, zullen Josje en Angela op 4 en 5 mei het podium betreden met andy Dulfer, Trijntje Oosterhuis en Edsilia Rombley. Het megaconcert wordt gegeven in Avilla Hotel en kaarten kosten 75 gulden.

www.versgeperst.com