• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het weekendprogramma van Teatro Luna Blou is weer gevuld. Vrijdagavond is de eerste grote presentatieavond van Krusa Laman. Op zaterdag en zondag kun je de voorstelling ‘Trabou di Warda’ aanschouwen. Deze voorstelling draaide vorig weekend ook in het theater.

De presentatieavond van Krusa Laman, in de vorm van een literair debat, vindt vrijdag om 20.00 uur plaats en een kaartje kost 10 gulden. De dag erna vindt deze literaire avond ook plaats in de sfeervolle Villa Maria in Scharloo om 20.00 uur. Daar betaal je 15 gulden voor een kaartje. Het stuk ‘Trabou di Warda’ draait op zaterdag om 21.00 uur en op zondag om 15.00 uur en om 20.00 uur. De entree bedraagt 27,50 gulden.

Krusa Laman
Op vrijdag is deze presentatieavond in de vorm van een literair debat. Mario Kleinmoedig zal de gesprekken tussen telkens drie auteurs leiden. Het decor zal in het teken staan van de jaren ‘70 op Curaçao. Op zaterdag in Villa Maria wordt de avond aan elkaar gepraat door diva Merietza Haakmat en journalist Favell Maduro. Er zijn schrijversgesprekken, literaire voordrachten, muziek, zang en storytelling. Alle auteurs en artiesten dragen in hun eigen taal iets voor, terwijl tegelijkertijd op een groot scherm vertalingen in het Papiaments en het Engels geprojecteerd worden.

Trabou di Warda
De voorstelling gaat over ploegendiensten. Een man meldt zich ziek van zijn werk zonder dat zijn vrouw dat weet en gaat naar zijn minnares. Precies die dag belt zijn vrouw zijn werk en komt erachter dat hij daar niet is.


www.versgeperst.com