• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis en Edsilia Rombley. Dit zijn slechts een paar van de beroemde muzikanten die op 4 en 5 mei op het podium zullen staan bij het Avila Beach Hotel. Het Octagonplein zal dan worden omgebouwd voor het megaconcert.

Ook Berget Lewis, Hind en Josje en Angela zullen aanwezig zijn tijdens de twee spetterende avonden. Onder begeleiding van bands zullen alle artiesten drie uur lang het publiek vermaken met zowel eigen nummers, als met covers en tributes.

Pop en jazz
Candy Dulfer is een bekende naam in de internationale pop- en jazzwereld. De saxofoniste heeft al opgetreden met artiesten als Prince, Lionel Richie, Beyoncé, Pink Floyd en Aretha Franklin. Na Curaçao zal ze haar tour verder hervatten door Japan, Europa en Rusland. Trijntje Oosterhuis is ook een zeer bekende naam in Nederland. Zij heeft onder andere samen gespeeld met Queen, Marco Borsato en Andrea Bocelli.

Souldiva’s
Edsilia Rombley begon haar zangcarriere in de R&B groep Dignity, en kreeg vooral bekendheid na het winnen van de Soundmixshow. Ze bemachtigde vlak daarna de vierde plaats voor Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival. Berget Lewis begon samen met Tjeerd en Trijntje Oosterhuis binnen de popgroep Total Touch. Via theater- en concerttours groeide ze uit tot bekende souldiva.

Kaarten
Hind staat bekend in Nederland om haar perfecte stem voor zowel pop, fado, jazz als Arabische klassiekers. De zangcarriere van de zangeres begon door har deelname aan het televisieprogramma Idols in 2003. De Curaçaose Josje en Angela zullen ook bij het concert optreden. De twee dames komen deze maand terug naar hun avontuur bij het Nederlandse televisieprogramma The Winner is… Voor het concert zijn alleen stakaarten beschikbaar. Kaarten kosten 75 gulden en zijn vanaf morgenmiddag verkrijgbaar bij Albert Heijn, Bruna en Avila Beach hotel.

www.versgeperst.com