• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Ga je lachspieren maar alvast trainen. Vrijdag 5 maart en zaterdag 6 maart maken drie stand-up comedians Brakkeput Mei Mei onveilig. Marlon Kicken, Fuad Hassen en Roel Verburg vermaken dit weekend het publiek in Brakkeput Mei Mei met hun grappen.

Marlon Kicken is een echte Brabander, al zou je dit niet zeggen. De Antilliaanse man met lange zwarte dreads heeft zijn roots op Curaçao liggen. De combinatie van zijn Brabantse tongval en Antilliaanse accent zorgen voor een komisch effect. Fuad Hassen vertelt alles wat hij in zijn leven heeft meegemaakt in 25 minuten en Roel Verburg is de MC van de show. Hij presenteert de show en combineert zijn grappen met muziek.

Hoofdprijs
Marlon Kicken en Fuad Hanssen zijn op Curaçao dankzij de hoofdprijs van de Culture Comedy Award. Het is de enige serieuze stand-up comedyprijs van Nederland én Belgie. Fuad won de award in 2008 en Marlon in 2009. Roel verzorgde workshops voor de comedians.

Allemaal komen!
“Iedereen moet vrijdag of zaterdag naar onze show komen. Wij hebben enorm veel plezier in het geven van onze shows. Onze grappen zijn alleen maar positief, het is geen geklaag zoals bij veel andere comedians. Als je wilt lachen, kom dit weekend dan allemaal naar Brakkeput Mei Mei!”, laten de drie stand-up comedians weten.

Volgende week vind je op Versgeperst.com een uitgebreid interview met de drie heren en een terugblik op de show van zaterdag.

V.l.n.r: Fuad Hassen, Roel Verburg en Marlon Kicken op het podium waar ze dit weekend optreden.

www.versgeperst.com