• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Je kunt je creativiteit de komende weken kwijt bij Landhuis Bloemhof. Je mag ‘outside the box’ denken en gaat aan de slag met verschillende materialen om daarmee een eigen collage te maken. Het gaat allemaal om kleur, lijn en vorm en je werk hoeft niet realistisch te zijn.

De workshops beginnen dit weekend en lopen tot en met 8 mei. Elke zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur kun je je creativiteit de vrije loop laten. Je krijgt materialen zoals bloempotten en stukken hout tot je beschikking waar je zelf een nieuw geheel van maakt. Op die manier geef je een eigen betekenis aan deze doodgewone spullen. Men gaat aan de slag op een buitenwerkplaats van Landhuis Bloemhof. Om mee te doen met de workshop betaal je 185,50 gulden.

Formalisme
Marcel van Duijneveldt geeft deze workshop en begeleidt de kandidaten met het bedenken van een concept en een idee voor hun collage. Hij helpt met het vinden van de juiste combinaties van vormen en lijnen om iets moois samen te stellen. De collage bestaat uit verschillende vormen en spullen die samen weer iets nieuws creëren. Het formalisme, een kunsttheorie, is bij deze workshop van toepassing. De artistieke waarde van het werk wordt puur en alleen bepaald door de vorm en de manier waarop het is gemaakt. Formalisme is een manier om kunst te begrijpen. Mocht je je willen inschrijven of nog meer informatie willen, dan kun je bellen naar 7375775 of mailen naar info@bloemhof.an.

www.versgeperst.com