• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Teatro Luna Blou en La Tentashon brengen dit weekend twee komedies. In Luna Blou kun je kijken naar ‘Trabou di Warda’ (‘Wachtdienst’) en in La Tentashon wordt ‘B’a Trah’é Kri’é Awó’(‘Je hebt het gemaakt, zorg er nu voor’) opgevoerd.

 
‘Trabou die Warda’ is op vrijdag en zaterdag om 20.00 uur in Teatro Luna Blou te zien en zondag speelt de komedie om 21.00 uur. Op zaterdag is de keuze moeilijk, want om 20.00 uur is ook  de komedie ‘B’a Trah’é Kri’é Awó’ te zien in La Tentashon.

Trabou di Warda
Het stuk is geschreven en geregisseerd door Roland ‘Pachi’ Damon. De komediegroep PRO-AR-TE/KA-NO speelt de show. Je kunt voor 27,50 kaartjes kopen aan de kassa van Teatro Luna Blou. Het verhaal gaat erover hoeveel mogelijkheden er zijn voor mensen om ontrouw te zijn en slechte dingen te doen. Een man gaat in plaats van naar zijn werk, naar zijn buitenvrouw. Zijn vrouw komt erachter dat hij niet naar zijn werk is, wanneer zij het werk belt. Dat is niet wat de man wilde en hij komt dan ook in de problemen.

B’a Trah’é Kri’é Awó
De groep Surrr & The B-talents uit Bonaire speelt deze komedie in La Tentashon. Het stuk is geschreven en geregisseerd door Surando Mercera. Toegangkaarten kosten in de voorverkoop 20 gulden en op de avond zelf 25 gulden. De kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van Teatro Luna Blou, tegenover La Tentashon. Het verhaal gaat over Jonchi, een rokkenjager met een dochter van twee jaar. Hij voldoet telkens niet aan zijn verplichtingen en wanneer alles uitkomt, is er geen uitweg meer. De komedie bevat een serieuze boodschap die op humoristische wijze wordt gebracht.

www.versgeperst.com