• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Theater Luna Blou staat deze week in het teken van rokkenjagers, portemonnee zuigers en overspel. Een wereld vol leugens en vreemde situaties, het komt allemaal aan bod. Het stuk van Juni Aniceta sleurt je mee naar jonge dames die erop uit zijn om de portemonnees van mannen leeg te zuigen.

Aniceta laat sexy dames, de portemonnee zuigers, in het stuk Nanta biba den mi potmoni zien die in je portemonne blijven hangen totdat die helemaal leeg is. Een voorstelling over mannen die geld hebben en vrouwen die van geld houden.

Rokkenjager
Wicho, de man Wigidia is een echte rokkenjager. Hij heeft onuitputtelijke aandacht en enthousiasme voor vrouwen. Hij is een man met een goede baan, maar hij geeft al het geld uit aan vrouwen op straat die hij vervolgens bedriegt. Wico heeft Wigidia alleen zwanger gemaakt omdat ze een goede moeder voor zijn kinderen zou zijn, maar zijn passie ligt bij jonge vrouwen en vrouwen uit de bar. Greta, een goeie vriendin van Wigidia vertelt Wigiwidia wie haar man eigenlijk is en hoe hij in het verleden van alles heeft uitgespookt. De voorstelling begint vanmiddag om 15.00 uur en vanavond om 20.00 uur  in Theater Luna Blou. Toegangskaartjes kosten 27,50 gulden.

Leugens
Een man verlaat het huis om naar zijn werk te gaan, maar zonder dat zijn vrouw het weet heeft hij zich ziekgemeld. In plaats van te gaan werken is hij naar zijn minnares gegaan. Maar dan klopt het lot aan en belt de echtgenote naar zijn werk. De première van het theaterstuk Pachi Damon-Troubou di Warda in Theater Luna Blou gaat vrijdag van start om 21.00 uur. Zaterdag wordt de voorstelling om 21.00 uur gespeeld en op zondag om 20.00 uur. Toegangskaartjes kosten 27,50 gulden.

4 reacties op “Leugens en bedrog”

 1. netjes vrouw laat zich niet in met rokjager portemonneezuiger liegpersoon
  rokjager kan enge ziektes geef aan netjes vrouw
  portemonneezuiger heet nooit genoeg geld
  van liegpersoon kan alle woord lieg wees
  netjes vrouw moet rokjager portemonnezuiger liegpersoon uitskakel als elektra met skakel uitskakel en tegen al vriendin vertel zodaat eng persoon niet meer kans krijg

 2. Dit is een spiegel voor veel mannen, om zo hun gezicht goed in te bekijken.
  Tegenwoordig heb je ook van die jonge en ook sommige oude mannen die in ‘t portemonnee van vrouwen leven/parasieteren!

 3. Gaat dit over Jamaloodin en Schotte???

  Treffender had men het niet kunnen formuleren.

  Gaat men ook een stuk maken over een aan drank verslaafde minister in de Jellinek retreat te Westpunt?? Dan ken ik de hoofdrolspeelster al.

 4. Ik bespeur enige bestudering van onze regering.