• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De grote Nederlandse chef-kok Herman Den Blijker, die bekend staat om zijn directe en harde mentaliteit, zal tweede paasdag de gasten van Papagayo Beachclub verwennen met zijn eigen gerechten. Den Blijker staat dan namelijk samen met Frank Schurink daar in de keuken.

Den Blijker is in Nederland vooral bekend van de programma’s ‘Herrie in het Hotel’, ‘Mijn tent is top’ en ‘Enkele reis paradijs’. Hij wordt ook wel de Nederlandse Gordon Ramsay genoemd.

Drie gangen
Tijdens de tv-show ‘Enkele reis paradijs’ ging Den Blijker in Nederland op zoek naar de nieuwe chef-kok van Papagayo Beachclub. Frank Schurink won deze wedstrijd en zal nu samen met de tv-kok in de keuken staan. De exclusieve ‘drie gangen tasting’ kost 79 gulden en kan worden gereserveerd via het telefoonnummer 747-5333.

9 reacties op “Herman den Blijker zorgt voor paasdiner”

 1. Beste Henk, het is “geCONfronteerd” en niet “gefronteerd”.
  Tevens is het “HET brengen van de gerechten”.
  Verder kun je hotelkamers ook langer huren dan een half uur.

 2. @Henk, je hoeft er niet naar toe hoor, eet je toch gewoon lekker thuis? Ik vind het een schappelijke prijs ook inclusief de toeslagen 🙂

 3. Ja Henk, internationaal kom je allerlei varianten tegen. De horeca is overal creatief. Binnen de EU zijn er wel regels dat de prijs vooraf bekend moet zijn, maar hoe die is opgebouwd..

 4. Alsof je bij AH niet opgelicht wordt??? Nou Henk, voor de prijs valt reuze mee. En wat heeft politiek met eten te maken? Gelukkig voor jou zijn er sneks genoeg woor je je vol kan eten voor 7.50 incl. 6% ob.

 5. En Henk verraad weer hoeveel hij gereisd heeft en hoeveel hij van de wereld buiten NL weet…

 6. Vond het daar niet bijzonder. Met Kerst was er ook zoiets, zaten mensen netjes aangekleed tussen de bikinis te eten. Hoop dat ze deze keer een dresscode afspreken. Wat ze ook niet handig doen is om 17 uur al alle tafels voorzien van het bord GERESERVEERD, voor mensen die (als je er naar vraagt) pas om 2030 komen…Ook is de afstand naar de keuken een hele trip voor het personeel.

 7. Waarom gaan al dit soort dagen altijd over eten? De vreetfestijnen houden niet op.

 8. Dat is niet duur??? 79,-gulden voor een 3-gangen diner gemaakt door een uitstekende chefkok!

 9. dat word lionfish !