• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het Soul Beach festival zal dit jaar voor de twaalfde keer plaatsvinden op Aruba. Ook nu zijn er grote namen aanwezig. Onder andere R. Kelly, LL Cool J, Ledisi en Melanie Fiona zullen aanwezig zijn om de bezoekers spetterende optredens te bezorgen. Het festival vindt plaats van 23 tot en met 27 mei.

Woensdag 23 mei begint het festival met een openingsfeest. DJ ‘General Lee’ zal die avond zorgen voor een goed feestje. Donderdag 24 mei beginnen de activiteiten al vroeg met live radio-uitzendingen.

Caribbean festival
Donderdag zal ook het Soul Beach Daytime Event gehouden worden bij het TBD. Later die avond zal er een Caribbean festival gaande zijn in San Nicolas en de dag wordt feestelijk afgesloten met optredens van verschillende bekende dj’s in clubs in de stad.

Comedy
Vrijdag 25 mei zullen er radio-uitzendingen worden uitgezonden. Het Casino Happy Hour zal die middag gehouden worden bij het TBD. Later die avond wordt er een Comedy concert gegeven. Feestbeesten kunnen de avond afronden bij verschillende clubs in de stad. DJ Frank Ski uit Atlanta is aanwezig om de sfeer er goed in te houden.

Hoofdacts
In het weekend draait het om concerten van de internationale artiesten. De hoofdacts staan namelijk op die dagen op het podium. Rapper en acteur LL Cool J en R&B-zanger Ledisi staan vrijdag 26 mei op het  hoofdpodium in Nikky Beach Amphitheater in de hoofdstad. Zaterdag 27 mei is het de beurt aan R&B zangers R. Kelly en Melanie Fiona. Meer informatie over het Soul Beach festival is de vinden op de website van Soul Beach.

www.versgeperst.com