• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De website About.com heeft vanmorgen bekend gemaakt dat Curaçao de gelukkige winnaar is van een ‘Readers’ Choice Award 2012′. Maar liefst 5288 keer is er gestemd op ons eiland. Curaçao behaalde hierdoor 51 procent van de stemmen op de poll van de website.

 
De strijd tussen Trinidad & Tobago en Curaçao liep hoog op in de poll, maar uiteindelijk had Curaçao de meeste stemmen toen de poll gesloten werd vorige week donderdag.

Favoriete bestemming
Curaçao heeft de titel ‘Favorite Caribbean Destination’ gewonnen. Bezoekers van de website mochten uit 400 bestemmingen hun vakantieoord kiezen, waar ons eiland als finalist uit de bus is gekomen. Naast Curaçao werden ook Puerto Rico, Turks- & Caicoseilanden, Trinidad & Tobago en de Kaaimaneilanden genomineerd. Als winnaar zal Curaçao veel internationale aandacht krijgen via About.com.

 

8 reacties op “Curaçao ‘favoriete bestemming’”

 1. Begrepen inmiddels dat je dubbel kunt voten. Het zou mij niet verbazen inmiddels dat er leden van deze calkimero regering hun medewerkers opdracht geven extra te stemmen.
  Momeenteel vliegt de KLM namelijk met gemiddels 60 open stoelen heen/weer.
  Curacao in Ned. niet meer – in tegenstelling tot 2011 -tot favoriete bestemming,
  die zijn namelijk

  Turjije op 1
  Egypte 2
  Griekenland 3
  Cyprus 4
  en de Domincaanse republiek als 5

 2. TJa vroeger ging de zwarte man en persoon ook de witman bedienen.. en nu doen ze dat ook in de hotels.. weinig veranderd dus

 3. @Tico, respect! Ik denk er net zo over! Het is eigenlijk best triest…om alleen maar naar negatieve dingen te kijken…..dan heb je een arm leven.

 4. @tico: like!

 5. Met onze regering als voorbeeld kan ik mij niet voorstellen dan dat de “criminaliteit” de issue was en om dan toch nog van Trinidad te winnen is op zich een grote prestatie.

 6. @Tico. zijn gewoon een groepje ydk geweest die steeds stemnde.. meeste mensen weten niet waar Curacao ligt

 7. Beste Rignald,

  Het is zeer spijtig dat een positief bericht als deze een negatieve wending krijgt door jouw reactie. De stemmers zullen niet allen gefocust zijn op het negatieve, want geloof mij nou maar dat de criminilatiet op de overige eilanden niet minder zal zijn.
  Jouw reactie bevestigt echter het grootste probleem van Curacao en dat is de mentaliteit. Zolang er mensen zullen zijn die de nadruk leggen op het negatieve, zal het negatieve ook overheersen.

 8. Stemde ze op de criminaliteit en de luchtverontreiniging???