CURAÇAO – Aan humor ontbreekt het je niet dit weekend. Tijdens de voorstelling van Boskwiri & Friends zetten de acteurs een show neer die garant staat voor een avondje flink lachen. Ook de voorstelling van Teatro KadaKen, ‘Tisha’ en het stuk ‘Bo ta biba den mi potmoni’ door Juni Aniceta zijn deze week weer te zien.

Bo ta biba den mi pòtmòni is geregisseerd door Juni Aniceta en uitgevoerd door JAG met een optreden van Sandy Andrea. Ervaren acteurs en actrices zetten hun karakters op een humoristische, maar sterke manier neer. Het stuk was op Aruba al een succes en is vrijdag en zaterdag om 21.00 uur te zien op Curaçao bij Luna Blou. Op zondag is de voorstelling te zien om 15.00 en 20.00 uur. Een kaartje kost 27,50 gulden.

Boskwiri & Friends
Boskwiri & Friends is een moderne stand-up comedy show met Chokoy, Loloy, Dibo, Vale Croes en Boskwiri. De voorstelling is in elkaar gezet door vrienden die goed kunnen samenwerken en humor voorop stellen. De show wordt geopend met immitaties van Whitney Houston, Michael Jackson en Celia Cruz. De humoristische voorstelling is dinsdag om 20.00 uur te zien bij Luna Blou. Een kaartje kost 27,50 gulden.

Tisha
Het gedachtegoed van een vijftienjarig meisje op Curaçao verschilt nog weleens van dat van haar familie. Tisha is een eigenzinnig meisje met honderden ideeën en ambities om haar leven te leiden. Haar oma heeft echter andere ideeën voor haar geliefde kleine meid. Tisha staat voor moeilijk keuzes en krijgt te maken met relaties, zwangerschap en de tradities waarin zij is opgegroeid. De grote vraag is of zij haar eigen lot kan bepalen. Tisha is zaterdag om 20.00 uur en zondag om 15.00 uur te zien bij La Tentashon. Een kaartje kost 25 gulden.

www.versgeperst.com