• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Iedere week geeft Versgeperst.com je een update van de nieuwste film die draait in The Movies of The Cinemas op Curaçao. Deze week wordt in the Movies Wrath of the Titans 3D gedraaid van regisseur Jonathan Liebesman. Klaar voor een flinke dosis Griekse mythologie?

Tien jaar na zijn heroïsche overwinning op de monsterachtige Kraken, probeert Perseus (Worthington), halfgod-zoon van Zeus (Neeson), een rustiger leven te leiden als visser en alleenstaande vader van zijn tienjarige zoontje Helius.

Machtstrijd
Ondertussen vindt er een machtsstrijd plaats tussen de goden en de Titanen. Verzwakt door het gebrek aan menselijke adoratie, raken de goden de controle kwijt over de gevangen genomen Titanen en hun boosaardige leider Kronos, vader van de heersende broers Zeus, Hades (Fiennes) en Poseidon (Danny Huston). Lang geleden hebben zij hun machtige vader van de troon gestoten en opgeborgen in de diepte van Tartaros, de kerker van de onderwereld.

Hel op aarde
Perseus kan zijn roeping niet negeren als Hades, samen met Zeus’ godenzoon Ares (Edgar Ramírez), een deal sluit met Kronos om Zeus gevangen te nemen. Met de gevangenschap van Zeus neemt de kracht van de Titanen toe en ontstaat er een ware hel op aarde. Samen met koningin Andromeda (Rosamund Pike), Poseidons halfgod-zoon Argenor (Toby Kebbell) en de gevallen god Hephaestus (Bill Nighy), gaat Perseus op reis naar de onderwereld in een poging Zeus te bevrijden, de Titanen te verslaan en de mensheid te redden

http://www.youtube.com/watch?v=WQaBbQUavIM

www.versgeperst.com