• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De oude schouwburg Sentro Pro Arte in Groot Davelaar staat er al een poosje verloren bij. Tijd voor actie, zo vindt de Mobilisatie Commissie van Pueblo Soberano. Morgenochtend gaan vrijwilligers onkruid wieden en bomen omzagen.

Het was het idee van Humphrey Jamanika om de begroeiing bij Sentro Pro Arte eens goed aan te pakken. “Onze commissie regelt de voorbereiding van vergaderingen van PS, maar we willen ook graag wat voor onze buurt doen. Het terrein rondom de schouwburg is een vol gegroeid bos geworden. Het is zonde dat het gebied er nu zo verloren bij ligt en amper toegankelijk is voor publiek.”

Schoffelen
Jamanika roept mensen op om mee te helpen met het opruimen.“Iedereen is morgen tussen 08.00 en 14.00 uur van harte welkom en mensen die een kettingzaag hebben worden met open armen ontvangen. Wij zorgen voor de verkoelende drankjes.” Of fractievoorzitter Hermin Wiels ook langs komt om te helpen schoffelen, durft Jamanika niet met zekerheid te zeggen. “Wij rekenen rond het middaguur wel op de komst van minister Lionel Jansen van Onderwijs.”

4 reacties op “Pueblo Soberano maakt schoon schip”

 1. Ben benieuwd of Jansen nog is geweest??
  Meestal geven dit soort lieden wanneer ze een riant wachtgeld ontvangen zich niet meer thuis!! Je zou maar eens moeten werken …en dan ook nog eens smerige handen krijgen!!
  Dat kan toch niet als (ex)statenlid, de mening van het stemvee is toch niet meer belangrijk voor deze slapjanus !!

 2. Veel Haitianen in de partij?
  En van de partij?
  Jansen zal wel niet meer komen

 3. Het is beter dat PS schoon schip maakt binnen de partij.
  Allemaal zakkenvullers die een poosje als ambtenaar werkzaam zijn, na een poosje, waarin zij niets maar dan ook helemaal niets bereiken hun biezen pakken en vervolgens riante wachtgelden opstrijken.

  Walchelijk en WIELS, u weet wel die schreeuwer/slapjanus die zo voor de “gewone man” is vindt dit allemaal goed en laat het gebeuren.

 4. Dus PS-sers kunnen toch iets goed. Met Wiels en zijn spierballen erbij heb je geen gereedschap nodig of is hij daarvoor toch te fijn gebouwd? In die tijd, dat Wiels en Jansen daar bezig zijn, kunnen ze tenminste geen “kattekwaad” uithalen.